Hlavní obsah
Článek

Populární komediální herec Bob Klepl, kterého diváci znají z filmů Účastníci zájezdu nebo Doktor od jezera hrochů, po kolapsu, který vyvolala slinivka, zůstává dál v nemocnici. Hlavně divadlem vytížený herec musel zrušit všechnu práci. „Bojím se, že nebude moci dlouho pracovat,“ prozradila Super.cz jeho manažerka Hanka Kučerová.

„Mohu potvrdit, že zdravotní problémy mu vyvolala slinivka. Rodina ho ve čtvrtek navečer vezla do nemocnice (proto se ten den nemohl zúčastnit premiéry svého nového filmu – pozn. red.) a mě požádala, abych odřekla některá představení. Bob už jednou problémy se slinivkou měl. Bojím se toho, že to bude na dlouho. Představení jsem odřekla na deset dnů dopředu, ale obávám se, že bude indisponován minimálně do konce měsíce. Slinivka je prevít,“ uvedla manažerka herce.

Ten svým excelentním výkonem coby tajemník Pepana (Václava Vydry) přispěl k tomu, že čtvrté pokračování slavné komedie o víkendu navštívilo kolem padesát tisíc lidí. Klepl má ale nyní ve špitále zcela jiné starosti.

K předchozímu kolapsu došlo i kvůli přepracování umělce. A ten si nejspíš nedal říci, takže hrál takřka denně a na odpočinek mu nezbýval čas.

„Ty předchozí problémy se slinivkou byly docela vážné. Měl tehdy strašně přísnou dietu a nakonec se z toho docela dobře dostal, i když mu tehdy lékařka docela vyhrožovala, že to bude špatné,“ dodala manažerka s tím, že máme jejímu klientovi držet palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám