Hlavní obsah
Článek

Táňa Kuchařová (36) si svou novou roli tanečnice užívá se vším všudy. Na natáčení vizitky, která bude součástí prvního dílu StarDance, se objevila se zářivým úsměvem. A znát na ní byl i mírný váhový úbytek. Přesvědčte se sami

„Trénuju pravidelně, takže je pochopitelné, že šla moje váha trochu dolů. Shodila jsem pět kilo,“ přiznala půvabná blondýnka, která si prý rozhodně nebrousí zuby na vítězství. „Tanec ve StarDance je pro mě radost a splněný sen,“ dodala.

A jak vypadá její jídelníček? To nám prozradil její taneční partner Honza Onder. „Táňa je velmi disciplinovaná. Chce být ve formě a tak se láduje především saláty. Dokonce už přestala jíst i svoje oblíbené utopence. Pravidelně během každého tréninku vypije litr a půl čisté vody,“ práskl na svou hvězdnou partnerku Onder.

Na zkušebnách Honza Táňu nešetří. „V tuhle chvíli máme postavené už tři choreografie a pilujeme sambu,“ prozradil známý kudrnáč, který už na post královny tanečního parketu v minulosti vytáhl herečku Danu Batulkovou a tyčkařku Kateřinu Baďurovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám