Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V reality show VyVolení se Thomas cítil jako sultán, když k němu do vily přispěchaly obě jeho životní lásky. České zákony ovšem nařizují monogamii, proto se buldok bude muset definitivně rozhodnout.

Přítomnost obou dívek mu svědčí a Thomasovi prudce roste sebevědomí. Ve vile, která vztahům moc nepřeje, má totiž výsadní postavení. Soutěžící jej však podezírají z protekce.

Návštěva Sabiny a Zdeňky ale nebyla jeho výmyslem. Produkce jej chtěla vyprovokovat krátkým setkáním, ale holky se ve vile zabydlely a domů se jim moc nechce. Obě se už stačily před kamerami odhalit, a divák tak může Thomasovy lásky porovnat. Sabině k tomu, aby celý národ znal její vnady a nepevné tělo, stačila hned první noc ve vile.

Thomas je teď v těžké situaci, protože čelí nátlaku z obou stran. Zatímco plastickými chirurgy vylepšená Zdenička mu nabízí své dokonalé tělo, Sabina s pár kily navíc a přírodními vnadami se stále hlásí o slovo. Thomas na ni nedokáže zcela zapomenout, a přitom plánuje budoucnost se Zdeničkou. Kdo bude nakonec jeho vyvolenou?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám