Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Láďa Křížek (50) se po delší době objevil ve společnosti. Ač na delší čas zmizel z obrazovek, jeho početná obec fanoušků je mu stále věrná. Jen málokdo by v něm ale poznal někdejšího lamače dívčích srdcí. Bujná kštice je dávno pryč a přibylo i pár kil navíc. Jediné, co se nezměnilo, je jeho skvělý hlas.

Láďa Křížek koncertuje, zpívá a po osmnáctileté pauze vydal spolu se skupinou Kreyson nové album Návrat Krále.

„Proč po takové době? Na to je jednoduchá odpověď. Nemám potřebu zásobovat trh pravidelně svými deskami. Když do něčeho jdu, pak to musí mít smysl a musí to posluchačům něco dát. Nějaké poselství, něco, co chci vyjádřit, něco, nad čím se zamýšlím. Mám z té desky velice dobrý pocit a byl bych moc rád, kdyby z ní měli neméně takový i posluchači,“ nechal se slyšet Láďa Křížek.

Posledních pár týdnů nepatřilo, jak nám rocker prozradil, k nejšťastnějším. Jeho maminku postihla před šesti týdny mozková příhoda.

„Teď už je to o malinko lepší. Udělá pár krůčků a udrží v ruce hrnek s čajem, ale cesta k uzdravení bude ještě dlouhá. Teď už pro mne není muzika tím, čím bývala dříve. Základem je rodina a život jako takový. S bratrem, s nímž jsme kdysi vytvořili skupinu Damiens, jsme si slíbili, že až bude mamince ještě o něco lépe, uspořádáme jako Damiens jeden jediný koncert, který bude určen jen a jen pro ni. Já pevně věřím, že na něj nebudeme čekat příliš dlouho,“ přeje si Láďa.

Reklama

Další články

Načítám