Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále nám nejde na rozum, proč tato talentovaná herečka s něžnou tváří dělá vše proto, aby vypadala jako šedá myš. Pokud je jejím záměrem odpoutat od sebe pozornost a splynout s davem, daří se jí to na jedničku, ale co říkají fanoušci a její manžel na to, že se v reálném životě od svého hvězdného looku vzdaluje pořád dál a dál?

Keira Knightley (39), ozdoba filmů Láska nebeská, Piráti z Karibiku a mnoha dalších, trávila sobotní odpoledne obchůzkami po londýnských obchodech, kam vytáhla i svého manžela Jamese Rightona (30). Keira je zastánkyní přirozeného vzhledu, což je na ní sympatické, ale mermomocí nosit sice módní brýlové obroučky, ale pro ni absolutně nepadnoucí, nutné není.

O to víc ale Keira může znovu a znovu překvapovat svými půvaby, když si ji vezmou do parády profesionálové. Nad její krásou se pak tají dech. Stačí se například podívat na plakáty značky Chanel, jejíž tváří se Keira stala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám