Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Věra Martinová (64) se vrátila z dovolené na řeckém ostrově Korfu krásně opálená a snědou kůži i dobrou náladu předvedla na tiskové konferenci ke svému chystanému listopadovému koncertu v Lucerně.

"Dovolenou jsem si užila skvostně. Byla jsem tam víckrát, máme tam plážičku, na které skoro nikdo není, můžeme tam být nazí. Žijeme tam naprosto prostým životem domorodých kmenů. Korfu je jedno z nejkrásnějších míst na světě," řekla Super.cz Martinová a ukázala nám fotografie z Řecka, kde byla se svojí dcerou Anežkou.

Věra má skvělou postavu, kterou si udržuje především sportem. "Snažila jsem se celý život hýbat, sportovat. Hrozně mě baví tenis, jezdím na kole. V poslední době je to trošku problém, protože mám problém se zády, jsem v pohybu trošku omezená, ale doufám, že to zase zvládnu," upřesnila zpěvačka.

Martinová nám také přiznala plastiku. "Nechala jsem si udělat víčka, to je vše. Snažím se si nepřipouštět stárnutí, ale rozumnou formou. Určitě se nechci tváři jako šestnáctka. Jsem ráda mezi mladými lidmi, tam se stárne pomaleji."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám