Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ondřej Ruml (42) se projevuje jako chameleon nejen v hudbě, ale i ve fyzickém vzezření. Multižánrový umělec se rozhodl svou pěveckou kariéru podpořit nejen chystaným turné, ale konečně natočil svůj první klip. A že něco podobného u nás ještě nebylo! Při pohledu na fotky jsme si nebyli jistí, jestli nás jen šálí zrak, nebo opravdu vidíme Ondru v ženských šatech.

Ondra má velký smysl pro humor, a proto se rozhodl, že udělá známé odrhovačce Skákal pes remake pod názvem Skákal pes pozpátku, kde se vyřádil nejen po hudební a hlasové stránce, ale i vizáž je vskutku zajímavá. Že nejde o žádného stydlínka, to jsme se přesvědčili hned několikrát. Ve svém novém klipu vystupuje nejen jako sexsymbol Marilyn Monroe (†36), ale i jako přísná zrzečka, černoch nebo třeba rockový fanoušek. Kostyméři a maskéři se na něm zjevně vyřádili.

„Poprvé v životě jsem si vyzkoušel být chvíli v ženské kůži a tím víc všechny ženy obdivuji. Rtěnka na puse mi byla dost nepříjemná, u nalepování řas jsem měl pocit, že trvá snad hodiny, i když to bylo jen pár minut a chůze na podpatcích? To byl horor. Málem jsem se přerazil po dvou krocích," postěžoval si umělec, který by z fleku mohl konkurovat kdejakému transsexuálovi. Možná že když se Ondrovi nepovede dobře našlápnutý comeback, uvidíme ho v nějakém kabaretu v punčochách a večerní róbě, jak vyzpěvuje hity svých známých kolegyň. Postavu by na to totiž rozhodně měl.

Reklama

Další články

Načítám