Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá rosnička Karla Mráčková patří k těm dámám, na kterých zub času nezanechal téměř žádné stopy. Jen málokdo by hádal, že tato trojnásobná maminka oslavila v srpnu už čtyřicáté narozeniny.

Mráčková, která nyní působí na Nově jako reportérka zpravodajství, měla postavu jako lusk odjakživa. Nikdy se proto nemusela stydět pózovat před fotografy jen v bikinách. V červnu ještě jako rosnička musela dokonce jednu z relací Počasí moderovat v plavkách, protože se jednalo o reportáž z aquaparku.

O tom, že sličná moderátorka vypadala v plavečkách fantasticky i před lety, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Mráčková se tehdy nechala nafotit v sexy bikinách na lehátku u bazénu. Téměř bezchybné křivky ale moderátorka, kterou na televizních obrazovkách vídáme už osmnáct let, nikdy neměla zadarmo.

S čtyřicítkou na krku a po třech dětech se už kalorie přeci jen nespalují sami. „Jezdila jsem na rotopedu, chodila běhat a cvičila ještě intenzivněji jógu. Když jsem pak viděla své fotky, tak jsem si říkala, že by bylo třeba ještě trochu něco vylepšovat, ale základ zlepšení už tam byl. Byla jsem spokojená," řekla Super.cz nedávno Mráčková. Jak je vidět, když se chce, tak to jde v každém věku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám