Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnější polovička z pekelného dua Katka a Jindra Kateřina Peclová tentokrát opustila svého švarného hocha Jindru a natočila úplně sama další ďábelský videoklip z českých luhů a hájů.

Tentokrát si vzala do parády notoricky známý country evergreen od Johna Denvera Take Me Home, Country Roads.

A nebyla by to Katka, aby tento song nepojala velmi svérázně. Celý videoklip si natáčela úplně sama bez pomoci kameramana na polních cestách, kde s kovbojským kloboukem dováděla s rozverností sobě vlastní jako nefalšovaná country diva z Horní Dolní.

Písničku nezpívala v anglické, ba dokonce ani v české verzi, nýbrž si nečekaně vybrala slovenštinu. Jak se jí to povedlo, si prohlédněte v naší ukázce.

Jazyk našich východních sousedů Katce evidentně moc nesedl. Ač se snažila, seč mohla, text písničky byl spíše kombinací slovenštiny s moravským dialektem, ale snaha se i tak cení.

Při vší úctě k této snaživé dívce s ofinkou z ní však Pavel Bobek v sukních opravdu nebude. Ve spojení s vesnickým chasníkem Jindrou by Katka jistě pookřála, byť se tentokrát nejednalo o duet. U Jindry by ale stačilo, aby se jen pohupoval do rytmu písničky v sandálech s ponožkami a hned by klip z kukuřičného pole získal větší grády.

Reklama

Další články

Načítám