Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v roce 2006 Tereza objevila v Rafťácích, bylo zřejmé, že o ní ještě uslyšíme. Právě dnes je jí 24 let a za sebou má řadu rolí, v nichž se nebála ukázat své nahé tělo.

Tereza se odhalila už ve svém filmovém debutu a všem bylo jasné, že to nebude naposledy. Její mladé štíhlé tělo je totiž ozdobou pro každý film, a byla by škoda, kdyby se pro ni nějaká ta pikantnější scéna nenašla.

Přestože se poprvé na filmovém plátně objevila nahá během noční scény, její přednosti ve tmě nezanikly. Další příležitost k odvážnému vystoupení před kamerou měla v komedii Bobule a snímku Zemský ráj to napohled, kde zazářila společně s taktéž nahou Vilmou Cibulkovou.

V poslední době měli obdivovatelé Terezy Voříškové možnost herečku vidět především v seriálech. Dokázala se prosadit i v zahraničních produkcích jako Borgia a Pohřešovaný. V kinech se předvede už na jaře v očekávaném filmu Všiváci, kde si zahrála společně se svým expartnerem Kryštofem Hádkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám