Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) v muzikálu Mata Hari ztvárňuje titulní roli a dokáže se naprosto ztotožnit se svojí postavou. A to zejména díky tomu, že podle scénáře Radka Balaše byla Mata Hari zejména milující matka, která všechno, co udělala, dělala kvůli tomu, aby získala zpět malou dceru, kterou jí unesl manžel.

"Kdyby to bylo jen o spoustě milenců a o špionáži, ten příběh by nebyl celý. Ale takhle ho, vzhledem k tomu, že jsem také matkou dcery, které je teď už dvanáct, vnímám úplně jinak," vysvětlovala herečka.

"Nedokážu si v našich podmínkách představit, že bych se chovala stejně jako Mata Hari, a odpřisáhnu, že kdyby mi kdokoliv bránil, abych byla se svou dcerou, nebo jí nějak ubližoval, bojovala bych jako lvice," řekla Super.cz, když jsme se ptali, zda by se dokázala zachovat jako ona, třeba i směrem ke svému bývalému manželovi Zdeňku Tomanovi, s nímž Kačenku má.

Když jsme přešli k o něco příjemnějšímu tématu, což byly sexy kostýmy, v nichž Brožová odhaluje svoje tělo, které má ve svém věku neskutečné, pěkně poděkovala za pochvalu. "Ale opravdu to nejsou hodiny v posilovně. Jen náročné zkoušení Mata Hari, při kterém jsem zhubla čtyři kila. Je to, podle mě, až moc," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám