Hlavní obsah
Článek

To je vážně k nevíře! I když se v úterý Iveta Bartošová (†48) pro někoho možná trochu nečekaně vdala za Josefa Rychtáře (65), a ukázala tak, že se ho nechce (zatím) zbavit, její exmilenec Zdeněk Macura (49), který ji má stále v srdci, si nedá pokoj. Rychtářovi, jemuž s ním zpěvačka měla nasadit parohy, posílá drsný vzkaz. „Pane Rychtáři, okamžitě si sbalte svoje věci a vypadněte z Ivetina domu i života. Nechce ji na pokoji!“ hřímá Macura.

Důvodů pro to má prý víc a všechny se točí kolem jeho přesvědčení, že Rychtář svou nyní již manželku týrá. „Důkazy jsou pro to dva. Zaprvé řekl, že jí hrozil zlomením ruky, a to se přece nedělá, zadruhé jí v době, kdy byla se mnou, do telefonu říkal: ‚Uteč, jinak zemřeš!‘ A to se přece nehodí, takhle někomu vyhrožovat. Pro mě je to agresor a i když za normálních okolností je svatba hodná cti, v tomhle případě musím zaujmout rázný postoj vůči panu Rychtářovi,“ řekl Super.cz Macura.

A i když ho Iveta veřejně pořádně očernila, udělala z něj šílence, člověka, který ji omámil, a také muže, jenž ji chtěl v Itálii prodat na maso, Zdeněk ji stále omlouvá coby oběť domácího násilí a má pro ni senzační nabídku. „Ivetky si velmi vážím. A rád bych jí v dalším životě vypomáhal. Třeba i finančně,“ dodal Macura. Je tedy možné, že nakonec bude Ivetu, a tím pádem i jejího muže, živit. Tomu se říká výhra…

Reklama

Další články

Načítám