Hlavní obsah
Článek

Popularita české teenagerské formace 5Angels stoupá do nebeských výšin. Je to pouhých pár dní, co skupinu oficiálně představili jako svůj nejnovější objev elitní britští manažeři, zastupující i světoznámý boy band One Direction. Vzápětí děvčata odprezentovala ve velkém stylu videoklip „World Domination“, který holky natáčely v Londýně. Na začátku léta přidaly vystoupení na britském Sundown festivalu i Allstars Summer festivalu, kde zazářily po boku hvězd Jessie J a Union J.

Po hvězdném létě boduje talentovaná pětice opět. Tentokrát ne na pódiu, ale před televizními kamerami. 5Angels přijaly pozvání do jedné z nejsledovanějších show (průměrná sledovanost 1 epizody se pohybuje mezi 8 a 12 milióny diváky) britské televize BBC s názvem Blue Peter, kde zazpívaly právě svůj aktuální hit „World Domination“.

Aby toho nebylo málo, už 12. října čeká děvčata vystoupí na jednom z největších Open Air s desetiletou tradicí – BIG GIG ve Wembley Areně po boku dalších aktuálně nejlepších a nejžádanějších hvězd britské hudební scény. Vzápětí se začnou připravovat na společné koncertní turné s úspěšnou chlapeckou skupinou Union J, známou ze soutěže X Factor. Na cestách s boy bandem, který je jedním z největších objevů současné britské pop-music, stráví 5Angles celé dva měsíce.

Reklama

Další články

Načítám