Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) se po dlouhé době setkala se svým expřítelem Jaromírem Jágrem (52). A nejednalo se o žádné náhodné dostaveníčko. Krásná brunetka strávila s hokejistou dlouhé tři hodiny. Naplní se snad poselství pořekadla, že stará láska nerezaví?

Kubelková randila s Jágrem před sedmnácti lety, a dokonce patřila k oblíbenkyni jeho maminky, což se ne každé Jágrově partnerce podařilo.

Zdá se, že momentálně nezadaný Jágr má smůlu, protože Kubelková od svého dlouholetého partnera, s nímž má dvě dcery, jen tak neodejde. S Jágrem se totiž setkala v rámci natáčení exkluzivního rozhovoru pro Top Star magazín, který moderuje.

„Občas jsme se potkali při předávání Zlaté hokejky, kterou moderuji, ale tolik času jsme spolu nestrávili od našeho rozchodu,“ svěřila se Iva Kubelková, jež si se svou starou láskou povídala nejen o hokeji, ale i o ženách.

„Z Jardy je člověk, který chápe život ve všech souvislostech. Je z něj pokorný muž s obrovským srdcem. Nejhezčí je pro mě pasáž, ve které mluví o tom, co je pro něj bůh,“ vypráví o natáčení Kubelková. Ta si s Jágrem i po letech natolik rozuměla, že si spolu povídali i po skončení rozhovoru.

„To, o čem jsme si povídali, když se kamera vypnula, zůstane jen mezi námi,“ uzavřela Iva s tajuplným úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám