Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) zpívala na opening párty nové pobočky kliniky, která se zabývá ženskou krásou včetně té, kterou spoluvytváří plastická chirurgie. To nás trochu překvapilo, protože v souvislosti s naší Slavicí jsme ještě o žádném zákroku, který by podstoupila, neslyšeli ani v kuloárech. Je to opravdu tak?

"Já zatím opravdu žádnou plastiku nemám. Jdu na to trochu jinak. Myslím, že mě moje tělo pořád ještě poslouchá, výsledkem je i to, že mám momentálně stejnou váhu, jakou jsem měla naposledy v pubertě," míní zpěvačka.

Ani méně invazivní metody, jako jsou například výplně vrásek kyselinou hyaluronovou nebo chemický peeling, ještě nevyzkoušela. "O všech těchto metodách vím, že existují. Ale jako herec mám svoje vrásky ráda. Kdybych je neměla, musela bych o to víc hrát a ony mi to zjednodušují. Hrají samy, protože mají svoje odžito," řekla Super.cz Lucie.

Ale všechny metody zkrášlování, které klinika její kamarádky Lucie Libovické nabízí, neodpískala. "Vyzkoušela jsem prodlužování a zahušťování řas, v tomhle případě je ale pro mne lepší, když si řasy nalepím nebo zvýrazním nějakou slušnou řasenkou. Zato s vlasy jsem ale pravidelnou zákaznicí," svěřila.

"Účesy a délky střídám tak, že už si s tím lidé nevědí rady a ptají se, jak to mám doopravdy. A já odpovídám, že to už je lékařské tajemství. Ale pravda je, že se mi o ně Lucka Libovická a její tým skvěle starají. Mám dobré kadeřnice, které mi vlasy barví i různě prodlužují. Vlasy jsou moje rekvizita, kterou potřebuju na jevišti pořádně roztočit," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám