Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete na Lenku Markovou z poslední Výměny manželek, která se starala o dceru a manžela, jenž neměl o chodu extrémně znečištěné domácnosti ani páru? Čtyřiadvacetiletá žena teď prozradila velmi bolestné tajemství.

Manželská krize, která vyvrcholila žádostí o rozvod, má velmi smutný základ. „Náš vztah s manželem se začal kazit, když se narodila Natálka. Dcera je totiž původně z trojčátek, ale dvě děti v porodnici zemřely, a tak mi zůstala jen ona. Byla jsem na tom dost špatně, léčila jsem se z poporodních depresí a vztah šel pomalu do háje,“ svěřila se Lenka s těžkým osudem.

Prozradila také, že manželství se zachránit nepodařilo. „Myslela jsem si, že Výměna něco vyřeší a vyřešila. Po skončení natáčení jsem požádala o rozvod. Manžel si totiž našel novou přítelkyni a spal s ní minimálně půl roku, a ne měsíc, jak tvrdil on. A ještě tam byl problém s alkoholem, a tím to pro mě skončilo. Musím ale říct, že je mi bez něj líp,“ uzavřela Lenka, která žije se svou babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám