Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a nejlepší kamarádka topmodelky Aleny Šeredové Pavla Hrbková Vrbová poprvé ukázala své dvě dcery - jedenapůlroční Julii a čtyřměsíční Justýnu. Roztomilé holčičky vzala s sebou na módní přehlídku v rámci pražského týdne módy, kterou sama organizovala.

Přehlídku Replay kids předváděly samé malé děti, své dcery Pavla ale na molo neposlala. "Starší Julinka si plánovala, že půjde, pořád se před začátkem promenádovala, a když to začalo, tak řekla, že nepůjde. Nechala jsem to na ní, do ničeho jsem ji netlačila. Justýnka je ještě moc malinká. Během přehlídky ani nebyla v sále, ta hudba by na ni byla moc hlasitá," řekla Super.cz Pavla.

"Předváděly převážně děti od našich klientů. Casting nebyl potřeba. Máme štěstí, že máme kolem sebe spoustu hezkých šikovných dětí," dodala Hrbková, která je matkou na plný úvazek. "Je to náročný, stále kojím, takže se moc nevyspím, ale zvládám to jako každá máma," dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám