Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Ochotská (39) už skoro slyší svatební zvony. Letos v květnu ji její přítel, tenista Lukáš Rosol, požádal po půlroční známosti o ruku a pár už plánuje veselku. Míša má nyní plné ruce práce, už vybírá svatební oznámení. O nápady požádala dokonce i své přátele na sociální síti.

"Zatím jsem jen u výběru. Je takových druhů, že už mám z toho zamotanou hlavu. Chtěla bych něco originálního," řekla Super.cz Míša, která trávila víkend v pražské 02 areně, kde podporovala naše tenisty při semifinále Davisova poháru.

A kdy bude svatba? "Lukáš by se bral klidně ještě letos, ale já to vidím spíš na příští rok. Řešili jsme, zda se vzít v Čechách, nebo v zahraničí, ale když jsme si psali jen tak orientační seznam hostů, byli jsme už na čísle 200. Takže to spíš vidíme na léto v Čechách," dodala Ochotská, která nyní cestuje s Lukášem po světě.

Nabídky na práci má a pečlivě je zvažuje. "V pondělí letíme do Petrohradu, pak nás čeká Thajsko a Asie. Nabídky mám a mám čas se rozmyslet. Uvidíme," dodala Ochotská. Vypadá to, že se chystá její velký návrat na televizní obrazovku. Ale na to si musíme ještě počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám