Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Lukáš Langmajer si na rozdíl od svého staršího bratra Jiřího Langmajera (57) soukromí tolik nehlídá. A tak vzal svého syna, který zanedlouho oslaví první narozeniny, na jeho první společenskou akci.

Společně s dětmi dalších známých tváří se tak maličký Mikuláš, zatím ještě v kočárku, objevil na pražské Ladronce, kde o víkendu proběhla akce ve stylu Hvězdných válek a různých sportovních aktivit.

Obojí si ale užil hlavně tatínek, který si dokonce vyzkoušel skákání na pérovacích botách společně s Vendulkou Křížovou a jejími ratolestmi. "Malého zatím baví hlavně náš pes Škubánek a kukuřičné lupínky," smál se Langmajer, který je ale vzorný taťka, a dokonce se synem chodí i na kojenecké plavání.

„Bylo to skvělé, bavil jsem se výborně, ale byl bych rád, kdyby se něco podobného konalo nejen ve velké Praze, ale i u nás na maloměstě," dodal. S manželkou a synem totiž bydlí v Dobříši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám