Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen několik dní před svými devětatřicetinami Victoria Silvstedt ukázala více, než jsme byli doposud zvyklí. Přestože ji většina lidí jinak než v bikinách ani nezná, tentokrát nejspíš nechtěně odhalila své malé tajemství, které jinak zůstává k nahlédnutí výhradně jejímu postaršímu movitému příteli Maurici Dabbahovi, který je minimálně o hlavu menší než ona.

Bílé bikiny občas bývají zrádné, a pokud nejsou v určitých oblastech z více vrstev látky, hrozí reálné riziko, že jejich nositelka širokému okolí názorně ukáže, jakému tvaru v úpravě svých intimních partií dává přednost. Kráska ze stránek pánských časopisů totéž udělala v pátek, když se koupala na proslulé pláži hvězd Miami Beach.

Modelka, příležitostná herečka a bývalá Miss Švédska si poslední dny před narozeninami, které oslaví 19. září, užívala rovněž na surfu a poté se na souši nechala zabalit do velké bílé osušky. Fotografové však byli pohotovější a Victorii ještě předtím zvěčnili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám