Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smolný pátek třináctého zafungoval na Petru Němcovou (44) tím nejhorším možným způsobem. Česká supermodelka prožila jeden z nejhorších letů za poslední dobu, a to zrovna letěla z New Yorku do Prahy, kde se účastní jako spoluorganizátorka Pražského týdne módy.

„Skoro jsem nepřijela. Nejdříve jsem zůstala v dopravní zácpě, a pak jsem si spletla terminál. Musela jsem dokonce nechat svoje zavazadla v New Yorku," popsala nám v rozhovoru svůj děsivý cestovatelský scénář Petra.

„V Praze už naštěstí všechno bylo jednodušší," říká modelka. Po příletu do Prahy už Petru na hotelu čekalo náhradní oblečení, včetně nádherných šatů, které pro ni byly speciálně přivezeny z italského módního domu Bottega Veneta z Milána.

Pouhých pár hodin po nepříjemném letu byla Němcová po krátkém zásahu kadeřnice a vizážistky v té nejlepší formě, aby společně se starostou Prahy 1 Oldřichem Lomeckým slavnostně otevřela stan na Alšově nábřeží, kde se budou odehrávat další přehlídky pražského festivalu módy.

Reklama

Další články

Načítám