Hlavní obsah
Článek

Čtvrtá řada show Česko Slovensko má talent startuje už tuto neděli, ale hned na začátku přišla o jednoho z velkých favoritů.

Jak vás už Super.cz informoval, několik dní po svém skvělém vystoupení v Talentu podlehl zápalu plic jeden z nejznámějších travesti umělců Sofia Monstrozi (†34), který působil například v kabaretu Tingl Tangl.

Monstrozi a jeho kolegyně Stefany svým vystoupením nadchli porotu ve složení Lucie Bílá (58), Jaro Slávik (49) a Leoš Mareš (47) natolik, že je ihned poslali do dalších kol s vyhlídkou na celkové vítězství.

Dalších kol se však tento umělec bohužel nedožil. Na jeho červencové, zřejmě vůbec poslední vystoupení se podívejte v našem videu.

Monstrozi si pro svou show vybral písničku Stay od britské poprockové skupiny Shakespears Sister. A právě slavným klipem k této písni bylo celé vystoupení inspirováno. Monstrozi, celý v černém, se paradoxně stylizoval do role smrti, jež se pokouší o život mladíka, jehož milenku ztvárnila dáma s bílými křídly - Stefany.

„Shakespears Sister jsem ještě neviděl jako travesti, to je fór. Ona ho miluje a smrt ho chce urvat do svých spárů,“ popisoval svým kolegům děj na jevišti nadšený Leoš Mareš. Ten zprvu očekával klasické travesti vystoupení á la zpěvačka Tina Turner, ale nakonec byl příjemně překvapen.

Letošní ročník talentové show je plný změn. Talenty bude totiž hodnotit nejen porota, ale přidá se k nim ještě čtvrtý, stejně důležitý člen, a to televizní divák. Po skončení dílu totiž právě diváci rozhodnou, který ze soutěžících postoupí do semifinále. Dalších skvělých vystoupení Sofie Monstrozi se ale diváci nedočkají.

Reklama

Další články

Načítám