Hlavní obsah
Článek

Popularita je jistě krásná věc, ale má i své stinné stránky! O tom se mohl na vlastní oči přesvědčit herec Václav Svoboda, který je jednou z hlavních tváří seriálu Ulice. Představitel Lumíra Nykla zažil napadení od brutální důchodkyně kvůli tomu, že podle scénáře sehrál znásilnění seriálové manželky Světlany. „Důchodkyně mě zmastila deštníkem,“ přiznal Super.cz Svoboda.

Každá mince má dvě strany a i popularita je taková. To už teď ví slavný Venoš z Básníků, který si zažil peprné chvilky s dost nevšedním útočníkem ženského pohlaví.

„Jsou to dvojsečné věci a nedá se to bagatelizovat. Když byly v létě pařáky, chtěl jsem jít s patnáctiletou dcerou na koupaliště. Ale tam jít prostě nemůžu. Je to šílené. Sesypou se na vás lidi a celý den vám nedají pokoj. Proto jsem tam nechodil, což mě hrozně mrzelo,“ tvrdí hvězda televize Nova.

„Na druhou stranu moji tchyni klepla pepka, je ochrnutá, a díky tomu ksichtu a popularitě jsem ji dostal do domova důchodců, kam by se jinak nedostala. Vždycky je to zkrátka daň – něco za něco,“ vysvětluje svůj postoj ke slávě seriálový Lumír.

„Jednou mě zmastila jedna stará paní v obchodním domě deštníkem, když jsem znásilnil Světlanu. Byla stará, té jsem utekl. Ale když jdete na zábavu a tam se někdo ožere, tak je drsnej. Ale zatím se mi nestalo, že by mě někdo udeřil. Někdy je to ale opravdu nepříjemný,“ dodal oblíbený kumštýř.

Reklama

Další články

Načítám