Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahájení byla velká sláva, přijela španělská modelka Eugenia Silva, denně probíhají přehlídky známých návrhářů, které navštěvuje řada VIP osobností. Ale vypadá to, že se vše, co probíhá pod názvem Prague Fashion Week, možná neodehrává zcela legálně, aspoň co se jména týče.

Pořadatelé akce Prague Fashion Week (Unique One s.r.o. a BB Media Consulting s.r.o.), která se koná 9. – 15. 9., totiž podle tvrzení jejich konkurence ukradli ochrannou známku registrovanou u Úřadu průmyslového vlastnictví a neoprávněně ji použili jako název vlastní akce.

Vlastníci ochranných známek Prague Fashion Week a Prague Fashion Weekend, skupina vedená společností Czechoslovak Models, se společně obrátili na soud. Ten uznal předložené důkazy a 10. září vydal předběžné opatření nařizující okamžité zastavení užívání názvu Prague Fashion Week včetně jeho uvádění ve všech marketingových materiálech a obchodních sděleních v rámci akce, která v současné době probíhá.

Skupina vedená Czechoslovak Models bude žádat okamžité vykonání soudního rozhodnutí, tj. zastavení falešného Prague Fashion Weeku a náhradu škody. Tak jsme zvědaví, jak to dopadne.

Reklama

Další články

Načítám