Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejhezčí muzikálový pár Roman Tomeš a Michaela Doubravová už si poněkolikáté na pódiu střihnou roli milenců. "Poprvé to bylo v Pomádě, to jsme ale byli bývalý pár. Pak v Osmém světadílu a teď je to Mauglí," vypočítali. "A pak jsme ještě pár ve skutečném životě," smáli se.

Právě v Mauglím je uvidíme nejodhalenější. "Odehrává se to v džungli a tam si nikdo na oblečení moc nehrál," vysvětloval Roman, s nímž jsme natáčeli rozhovor, když byl do půl těla. "A já na něj musím prásknout, že před tím, než se svlékne, udělá si pár sérií kliků, aby to měl pěkně vyrýsované. Ale on má co ukazovat," prohlašovala pyšně jeho přítelkyně Míša.

My si ale všimli, že měl Roman čerstvě oholený hrudník, tak nás zajímalo, proč se do muzikálu holí jako nějaký model na fotoeditorial. "To je nutnost, protože Mauglí je mladý kluk a já mám tak chlupatý hrudník, že bych vypadal na třicet," míní Roman. "No, on by mu ten hrudník nebyl přes chlupy vůbec vidět," smála se Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám