Hlavní obsah
Článek

Situace se opakuje jako přes kopírák! Před nedávnem zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48) zaskočil „Liebesbrief“ z rakouské nemocnice, která po ní požadovala uhrazení zhruba patnácti tisíc korun za akutní ošetření při jejím útěku se Zdeňkem Macurou (49). Ten po výhrůžkách Josefa Rychtáře (65) nakonec vše uhradil, ale teď asi bude do šrajtofle muset sáhnout znovu. „Objevila se další faktura,“ prozradil Super.cz Macura.

Bylo to tehdy velké haló, když se naprosto nemajetná Iveta Bartošová dozvěděla, kolik stál její pobyt v rakouském špitálu. Rychtář, jenž při útěku své svěřenkyně Macurovi radil, ať bezodkladně vyhledá lékařskou péči, na svá slova zapomněl a s fakturou v ruce vyhrožoval soudy s tím, že Ivetka si sama vyšetření nevyžádala.

Macura, jehož nedávno policie zprostila všech lživých obvinění Ivety i jejího Josefa ohledně údajného únosu, si zajel do Rakouska, aby si ověřil lékařskou zprávu. Ta, kterou citoval Rychtář, se totiž zmiňovala jen o zranění v očnici a o krvácení v mozku ani slovo. „V nemocnici mi dali novou zprávu, kde hovoří opatrně o tom, že tam nějaké krvácení do mozku mohlo být. A také o asi dvou frakturách v obličeji. Doktor mi ale ukazoval, že jich tam mělo být víc. Asi ale potřebovali další testy. Iveta však utekla,“ tvrdí nyní Macura. Ten asi dodnes vzpomíná, jak jeho exmilenka tehdy vypadala strašně.

A právě po svém výletu vyrukoval s novou fakturou. Zda je ještě z Rakouska, nebo z Itálie, kde Bartošovou ošetřovali v boloňské nemocnici, nechtěl říct. „Byly i jiné věci, ale o těch jsem nemluvil. Už takhle toho bylo moc. Jak se naloží s tou novou fakturou, o tom budu ještě přemýšlet. Asi to vyřeším v tichosti,“ dodal Zdeněk Macura.

Reklama

Další články

Načítám