Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tento moment čekala bulvární média celého světa více než dva měsíce. Kim Kardashian (43) se po narození dcery North West konečně odhodlala vyjít ven. Nejspíš usoudila, že už vypadá natolik dobře, že ‚může mezi lidi‘. Kim se totiž před veřejností vysloveně schovávala a prohlašovala, že se ukáže, až se sebou bude znovu spokojená.

Novopečená maminka tak udělala již v pondělí, na americký svátek práce, ale fotografie bylo možné získat až dnes, a tak se i vy můžete podívat na její zbrusu nový účes. Havraní dlouhé vlasy bývaly jedním z hlavních rysů krásné hvězdy reality show Keeping Up With the Kardashians. Kim je nyní výrazně zkrátila a především zesvětlila. Není to ale poprvé, co ze sebe udělala blondýnku. Již v roce 2009 na akci Teen Choice Awards měla plavou hřívu.

Je vidět, že Kim jako maminka radikálně změnila šatník. Místo úzkých sukní, topů s výstřihy a lodiček s podpatky až do nebes raději volí mnohem praktičtější nízké sandálky, džíny a volnější košile. Kim na sobě navíc už udělala pořádný kus práce a role starostlivého rodiče jí sluší mnohem víc než ta rozhazovačné večírkové královny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám