Hlavní obsah
Článek

Když se Eva Herzigová (51) stala tváří podprsenek Wonderbra, u jejích billboardů řidiči bourali, protože se nedokázali soustředit na nic jiného než na její nádherné tělo. Novou tváří této značky je Slovenka Adriana Čerňanová. "No, kvůli mně snad nikdo neboural, ale doufám, že se aspoň otočili," smála se půvabná blondýnka.

Adriana prošla soutěží Schwarkopf Elite Model look a ve světovém modelingu se pohybuje už pět let. "Žiju v New Yorku, to je pro moji práci ideální. Ale poslední dva měsíce se pohybuji spíš v Evropě, dávám si od Ameriky pauzy. A jestli bych se vrátila na Slovensko? Nikdy neříkej nikdy," míní kráska, která je překvapivě nezadaná. "Momentálně mi to tak vyhovuje," svěřila.

Čerňanová je díky svým na modeling velmi ženským mírám vyhledávána zejména na kampaně na spodní prádlo a plavky, jejím snem je v této kategorii nejprestižnější focení pro plavkové číslo magazínu Sport Illustrated. "Byla jsem na castingu, teď čekám, jak to dopadne," přiznala. A jaké má míry? "Snad jsou to ty ideální 90-60-90," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám