Hlavní obsah
Článek

Mají čtyřicítku na krku, ale na jejich tvářích a figurách to znát není. Nebýt téměř dospělých synů, na první pohled bychom českým topmodelkám Daniele Peštové (53) a Pavlíně Němcové (52) jejich věk ani náhodou nehádali.

Obě krásky to ovšem neřeší a svými potomky, které by mohl leckdo pokládat za jejich koloušky, se rády pochlubí. "Pravda je, že už se na mne v restauraci mnohokrát podívali v tom stylu, že jsem si našla mladého kluka. Alain mi pak ostentativně nahlas říká mami," smála se Pavlína Němcová, jejíž syn Alain, o kterého roky bojovala se svým exmanželem, studuje ve Francii.

Tyhle trable naštěstí nikdy nemusela řešit Daniela Peštová. Její nejstarší syn Yannick, jehož má z předchozího svazku, skvěle vychází s jejím současným partnerem Pavolem Haberou i se svými dvěma mladšími sourozenci a všichni spokojeně žijí v domě v Praze.

Obě krásky si vyšly za doprovodu svých synů na finále soutěže Schwarkopf Elite Model Look a vypadaly úchvatně. A shodly se i ve výběru šatů, ani pod jednu z rób se nehodilo obléknout podprsenku.

Reklama

Další články

Načítám