Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V televizi Nova nemají kočky jen na postech moderátorek, ale také mezi reportérkami. Jednou z nich je bezpochyby Barbora Horáková, kterou vídáme v Prásku a občas i v Televizních novinách. Vysoká štíhlá bruneta naposledy oslňovala ve Španělském sále Pražského hradu.

Bára má kliku, že se kamarádí se stylistou Filipem Vaňkem, s nímž v Prásku spolupracuje. Ten jí dost pomohl s outfitem. Místo toho, aby vystavovala své křivky a chlubila se silikonovými trojkami v dekoltu, zvolil pro ni mnohem sofistikovanější model.

Decentní inkoustově modré šaty Emilio Pucci provokovaly pouze výstřihem na zádech, kvůli němuž ovšem musela Bára zapomenout na podprsenku. Jelikož bylo docela chladno, po dvouhodinovém programu to bylo docela znát.

Šaty za 50 500 korun doplňovalo psaníčko Lusha, které se prodává za 25 tisíc a zejména drahé šperky. Náušnice Boucheron by vyšly na 1 300 000 korun, prsten stejné značky na tři čtvrtě miliónu. Vše ale musela druhý den vrátit.  "Bodyguarda nemám, snad mě zvládne ohlídat manžel," smála se brunetka, která je ve svých pětadvaceti matkou dvou dětí a má fantastickou figuru.

"Kila šla dolů sama, to zná každá máma, když běhá kolem dětí. Ale se třetím minimálně deset let počkám," upřesnila Bára, která si právě po druhém dítěti nechala chirurgicky upravit poprsí.

Reklama

Další články

Načítám