Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) se tvrdě připravuje na Černobílé turné. „Nikdy jsem neměla takovou show. Nikdy jsem neměla takový pocit vzrušení, jako mám teď. Já z toho nemůžu spát. Beru to jako mé osobní zdolání Mount Everestu,“ svěřila se na tiskové konferenci Bílá.

Na náročné období připravuje i svou fyzickou schránku. „Já jsem vždycky byla barokní andělíček a nerada bych své mužské publikum zklamala, takže barokním andělíčkem dál chci zůstat, ale potřebuji být v kondici," nechala se slyšet Lucie. Aby si Zlatá slavice zachovala stále ženské tvary, ale byla ve formě, vyměnila náročné cvičení s trenérem za trendy přicházející z východu. „Zjistila jsem, že posilovna pro mě není. Víc mi vyhovuje jóga, která mi vyrovnává hlavu a přitom dělá moje tělo hezky ženské," říká zpěvačka.

Bílá má výhodu, že je její luxusní dům v Otvovicích vybavený lépe než leckteré fitness centrum, a tak má vše potřebné doma pod střechou. „Mám doma bazén a saunu, a tak si všechny tyto věci můžu dopřávat doma, včetně tříhodinové thajské masáže, kterou absolvuji jednou za dva týdny. Někdy je to náročné, ale jsem ráda, že se mi za to tělo odměňuje," svěřila se Super.cz diva.

Před koncertním turné začala zpěvačka klást velký důraz na stravování. „Čeká mě náročné období a chtěla jsem na to svoje tělo připravit. Dala jsem si deset dní detoxikační fáze. Následuje pak detoxikační dieta. Díky ní mi sednou všechny připravené kostýmy," říká Lucie a jedním dechem dodává: „Od jisté doby nedávám do těla věci, které tam nepatří.”

Reklama

Další články

Načítám