Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Lucií Bílou (58) naposledy setkali kvůli rozhovoru, popíjela zpěvačka pouze teplou vodu a k jídlu si mohla dopřát maximálně zeleninový salát. Zpěvačka se totiž dostává do formy kvůli svému připravovanému Černobílému turné, které prý bude ve všem výjimečné.

„Jsem vrcholový sportovec a chystám se na olympiádu. Kdyby někdo věděl, jak mám tvrdý režim, co můžu jíst, a co naopak nesmím, tak by se mnou nikdo neměnil. Ještě mám dva měsíce velice tvrdého řádu před sebou," řekla Super.cz Lucie.

Právě velkolepá show, kterou zpěvačka chystá předvést v deseti českých a slovenských městech, byla jedním z hlavních důvodů, proč se Lucie pustila do tělesné očisty. „Chci vypadat dobře, chci se cítit fajn a mít dobrou kondici,“ vysvětluje Bílá s tím, že recept na štíhlou linii je docela jednoduchý. „Nepiju kafe, čaj, alkohol, piju teplou vodu, jím třikrát denně s pětihodinovým odstupem a nedělám prostě zbytečnosti. Také se cítím velmi dobře,“ popsala svůj nový režim Lucie, která díky tomu shodila šest kilogramů a ručička na váze jí teď ukazuje pouhých padesát dva kilo.

Na tiskové konferenci Zlatá slavice v přiléhavých minišatech předvedla výsledky. Aby to Lucie s hubnutím nepřehnala, zůstává pod dohledem odborníků. „Jelikož mám tendence všechno přehánět, abych to právě nepřepískla, jsem hlídaná klinikou,“ ujišťovala nás Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám