Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Triku s přilepením bradavek v hojné míře využívá dnes již většina celebrit, které touží pochlubit se naditým dekoltem, ale zároveň se snaží udržet dekorum a světu neukázat víc, než je vhodné. Obvykle průsvitné nálepky splní svůj účel na jedničku, ale čas od času se na ně dámy spolehnou až příliš a výstřih si zapomenou střežit jako mladá anglická zpěvačka Pixie Lott, jež tak fotografům poskytla výhled na odchlipující se šaty i se zalepeným obsahem.

Zpěvačka oděná do sexy bílého modelu tak učinila, když odjížděla z udílení cen Men of the Year časopisu GQ. V autě seděla s britským modelem Oliverem Cheshirem (25), s nímž v současnosti randí. Moc se k sobě ale neměli.

Dvaadvacetiletá Pixie Lott proslula před čtyřmi lety díky hitu Mama Do, který se dostal až na vrchol anglických hitparád. Následovaly další úspěchy se singly Boys and Girls a All About Tonight.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám