Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Táňa Kuchařová (36) nic nedbala na náš poslední kritický článek a opět vyrazila do společnosti s nebezpečně odhalenýma nohama. Tentokrát to ale modelce vyšlo na jedničku a během představení nové kolekce bot, jíž se stala tváří, nikdo nemohl spustit oči z jejích nohou. Také náš fotograf spodní půlku jejího těla zvěčnil ze všech stran.

Kuchařová fotila kampaň pro podzimní a zimní sezónu v Londýně. „Fotili jsme z jara, kdy tam bývá nevyzpytatelné počasí, ale nakonec bylo krásně," vzpomíná na práci modelka. Po vítězství na Miss World 2006 Táňa Kuchařová v britské metropoli žila několik měsíců. „Londýn byl mým domovem. Tou dobou jsem cestovala po celém světě, ale měla jsem tam své zázemí a vracela jsem se tam. Dodnes tam mám spoustu kamarádů, ráda se tam vracím, navíc se tam skvěle nakupuje," říká Miss, která se zdržovala v centru v okolí Piccadilly Circus.

O Táně se ví, že si potrpí na klobouky. Jak to má ale s kabelkami a botami? „Určitě převažují boty. Těch mám rozhodně víc než kabelek," říká Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám