Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jistě znáte ten moment, kdy vás zaujme reklama, ale za živého boha si nevzpomenete, co za produkt propagovala. Podobně by mohla skončit i značka Brown Shoes, která si jako svou tvář vybrala českou modelku Petru Němcovou (44). Rodačka z Karviné totiž dokázala veškerou pozornost strhnout na svůj pověstný šmrnc a úsměv.

Němcová, která je oděná od hlavy k patě do černé a pózuje před modrým pozadím, nemá chybu. Snímek s kloboukem, který zakrývá jedno oko, možná patří k nejlepším v celé její kariéře. Tvůrci kolekce na podzim a zimu 2013 této tradiční obuvnické značky ze St. Louis působící po Spojených státech a Kanadě měli při výběru modelky šťastnou ruku.

Petra nešetří svým typickým širokým úsměvem a na snímcích působí velice šťastně. Možná se o to zasloužil také premiér Haiti Laurent Lamothe, s nímž má modelka už několik měsíců randit. Přejme jí, aby láska tentokrát vydržela skutečně co nejdéle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám