Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) v pondělí evidentně zažil den, kterému se lidově říká blbec! Super.cz se ozval zdroj z pražské nemocnice Bulovka, který tvrdí, že moderátor musel brzy ráno na testy po policejní dopravní kontrole. Strážci zákona ho totiž chytili, když jel na červenou. Na testech se však zdržel tak, že do rádia, kde pracuje, přišel s obrovským zpožděním!

Podle policejního zdroje musel Mareš odevzdat krev a moč poté, co ho policie chytla, když při odbočování na křižovatce v pražských Radlicích přehlédl, že jako obvykle nesvítí povolené odbočení doprava, a tak prakticky odbočil na červenou. A pak už to šlo jako po másle.

„Asi si na něm coby na celebritě chtěli pošmáknout, tak mu tvrdili, že se jim nezdají nějaké výsledky testů, které mu udělali na místě. Proto ho k nám poslali na krev a moč. Měl to čisté, bez nálezu, takže ho pustili. Vypadal ale pěkně naštvaně, protože kvůli tomu měl dost zpoždění do práce,“ řekl nám zdroj z nemocnice, kam strážci zákona spíkra převezli. Do rádia dorazil o hodinu a čtvrt po začátku vysílání.

„Start šestnácté sezóny se úplně nepovedl, ale ne mojí vinou. Informoval jsem policii, že rozhodně nic nenajdou, ale nedali si říci. Testy byly samozřejmě v pořádku, i když si mě proklepli pořádně,“ uvedl Mareš k vyšetřením. Třeba si po této zkušenosti dá příště víc pozor!

Reklama

Další články

Načítám