Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete v první řadě VyVolených na zuřivé hádky Vladka Dobrovodského a Petra Zvěřiny z Václaváku, který nepřijel na babetě? Odteď mohou oba na svoje psychické výlevy navázat. Jak Super.cz již informoval, Petr, jenž se během osmi let dost změnil, nastoupil do vily jako superboss. A nevyspalý Vladko rozhodně nereagoval s nadšením. Byl pěkně otrávený! „Podvědomě jsem tušil, že přijdeš,“ říkal Zvěřinovi, který byl nadšený tím, jak ho rozhodil!

VyVolení do čtyř do rána pařili, a tak Zvěřinu přivítali až o půl dvanácté, když jim produkce otevřela zahradu. „To je Petr Zvěřina!“ křičely nadšením dívky. „Hm, tak ho běžte přivítat,“ otráveně reagoval Vladko. Nakonec ale šel k bývalému sokovi také. „Osm let jsme se neviděli. Už je to dávno. Ale nevěřil bych, že ti někdy podám ruku,“ reagoval Vladko.

Od Petra dostal medvídka, kterého mu do vily kdosi poslal, a Dobrovodskému udělal ohromnou radost. Šlo o dárek od fanouška nebo snad přítele?

„Prakticky sis mě přivolal,“ upozorňoval Zvěřina vítěze prvních VyVolených, který několikrát Thomasovi řekl, že Zvěřina z Václaváku měl na rozdíl od něj alespoň charakter a choval se líp.

Pánové spolu chvílemi komunikují a zdá se, že si docela rozumí. „Bylo nám sedmadvacet a byli jsme horké hlavy,“ shodují se. Uvidíme, jak dlouho jim soulad vydrží.

Reklama

Další články

Načítám