Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka poledních a odpoledních zpráv na Nově Jana Marečková je nejen chytrá, ale i krásná. A má na to i papír. V roce 2009 se stala Miss Academia, vítězkou krásy studentek vysokých škol, kde zabodovala nejen inteligencí, ale i dokonalým tělíčkem v plavkách.

Škoda, že si Jana libuje jen v usedlých modelech, postavičku má na ukazování dokonalou. Spíše než zadek, sama raději prezentuje svůj mozek. "Miss Academia nebyla jen soutěží krásy. Bylo to i o osobnosti, inteligenci. Promenáda v plavkách samozřejmě byla, vizuální stránka se samozřejmě potlačit v soutěži Miss nedá. Ale to byla opravdu jen poměrná část," řekla Super.cz Marečková, která je momentálně nezadaná.

"Přítele nemám. Neříkám, že chci být programově sama celý život, ale nejsem typ, který by musel mít za každou cenu partnera, aby nebyl sám. Nechci lámat věci přes koleno, chci si počkat na toho pravého. Nepotřebuji mít partnera jen proto, abych mohla prezentovat, že nejsem sama," uzavřela půvabná moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám