Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Krásná finalistka letošní SuperStar Gabriela Gunčíková (17) nenechává nikoho chladným. Vedle neuvěřitelného hlasového rozsahu totiž disponuje také tělem modelky. A tahle kombinace z ní zkrátka dělá velmi žhavé zboží. To ostatně potvrzuje i David Tkáč ze společnosti TataZone, která všechny finalisty letošní SuperStar zastupuje.

„Je pravda, že se na nás obrátil nejmenovaný erotický časopis s nabídkou na fotografování Gabriely Gunčíkové. Jejich nabídka za obnažené fotky se pohybovala v řádech stovek tisíc korun. Okamžitě jsme to ale odmítli. Tohle určitě není cesta, kterou by se měla Gábina vydat. Ona je mimořádný hudební talent, který se nepotřebuje zviditelňovat něčím takovým,“ tvrdí Tkáč z Tata Zone.

Ten ale zároveň přiznává, že takové nabídky asi ještě přijdou. „Gábina je krásná slečna, která se prostě líbí. Je to samozřejmě velká výhoda pro ní jako zpěvačku, ale zároveň to sebou nese i jistou negativní stránku popularity,“ dodává Tkáč.

Jasno má i sama Gunčíková. „Nikdy neříkej nikdy, ale teď bych do toho určitě nešla. Ale třeba za pár let...," říká Gabriela, která se v neděli večer popere ve finále o titul SuperStar s Lukášem Adamcem. Maximum, kam prý je Gábina zatím ochotná jít, jsou odvážné fotky, které pořídila na masáži.

Reklama

Další články

Načítám