Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejkrásnějších moderátorek Novy Iveta Vítová (40) už za 4 týdny porodí prvního potomka. Zatím stále tají, zda čeká holčičku, nebo chlapečka. Super.cz alespoň prozradila, jak se bude miminko jmenovat.

"Zatím pohlaví neříkáme, chceme, aby to bylo překvapení. Vybraná jména ale máme, ty můžu prozradit. Pro holčičku máme jméno Aneta, kluk bude Matěj. Chtěla jsem česká jména, žádné experimenty," prozradila Super.cz Iveta.

Těhotenství je na ní znát pouze na bříšku. Jinak je stále štíhlá. "Mám nahoře 14 kilo. Hlavně je cítím v nohou a v bříšku samozřejmě. Doufám, že nezůstanou a brzy budou dole," upřesnila na otevření nového pražského obchodu s dětskou módou Iveta.

S výbavičkou jí pomáhaly kamarádky, které už dítě mají, a i Iveta si užívala nákupy. "Je to krásný. Ty oblečky na miminka jsou tak nádherný, že člověk neodolá a stále nakupuje," dodala moderátorka.

Vítová bude rodit přirozenou cestou. "Alternativní porod to určitě nebude. Doktoři mají zkušenosti, nejlépe se postarají. Neumím si ani představit porod do vody. Nic takového. Budu rodit klasicky, přirozeně, pokud to půjde. Když ale lékaři řeknou, že to bude ze zdravotních důvodů císař, samozřejmě se bránit nebudu," uzavřela Iveta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám