Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem se mezi celebritami stalo hitem, že na své účty na sociálních sítích vyvěsily fotografii, na níž nebyly nalíčené. Důvodem mělo být podpořit ženy a ukázat jim, že ne všechno je zlato, co se třpytí. Neboli názorně předvést, jak kouzelné ruce mají jejich maskéři a že ve skutečnosti jsou i ony ‚normální pozemšťanky‘. Pokud se o to samé pokusila i Beyoncé (42), obáváme se, že efekt bude přesně opačný. Přirozená je totiž nádherná!

Hladké rty, výrazné řasy i svěží pleť bez jediné chybičky, to má být nějaká útěcha? Zpěvačka navíc nenalíčená vypadá jako holčička. Jay-Z má zkrátka obrovskou kliku.

Beyoncé má právě několikadenní pauzu ve svém nabitém programu ke světovému turné The Mrs. Carter Show, během něhož v úplném začátku navštívila i naše východní sousedy. V sobotu ji ale už opět čeká vystoupení ve Filadelfii a v září pak odstartuje část věnovanou Jižní Americe. Zpěvačka turné završí až 22. prosince v New Yorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám