Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) si svou sexuálně nabitou show během nedělních MTV Video Music Awards nadělala zlou krev na mnoha frontách. Rodiče dětí, pro které dřív bývala jako Hannah Montana miláčkem, ji nemají v oblibě již dlouho, ale mladá herečka a zpěvačka se nyní musí popasovat s negativními reakcemi i od kolegů a kolegyň z branže.

Musela si vyslechnout reakce, které popisovaly její vystoupení jako „zoufalé“, „násilné“ a „trapné“. Pohoršení na místě nedokázal skrýt například Will Smith s rodinou. Manžel Mariah Carey, moderátor Nick Cannon, následně napsal na svůj Twitter: „Připomeňte mi, že nikdy nesmím nechat své děti jít do šoubyznysu... díky.“ Matka Robina Thickeho, jenž s Miley zpíval na podiu, byla také rozčarovaná a uvedla, že nečekala, jak blízko bude Miley kroutit svým zadkem u jejího syna.

Zpěvačka Kelly Clarkson (31) dokonce napsala na svůj Twitter pouze 'štětka'. A dočkala se tvrdé odvety ze stran dobrých přátel Miley Cyrus Cheyna Thomase a Dominica Riccitella. Druhý zmiňovaný napsal: „Kelly Clarkson nazvala Miley štětkou. Myslíte, že je šílená z toho, že o několik jejích posledních singlů nikdo nestál?“ Cheyne pak tomu nasadil korunu: „Důvod je, že Kelly Clarkson je zahořklá a na třicátnici je i tlustá.“

Zdá se, že toto vystoupení se s Miley ještě nějaký čas potáhne...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám