Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Katie Holmes (45) s pětiletou dcerou Suri Cruise vyrazila v úterý na pláž v Malibu ve velkém stylu. Džínové šortky a slaměný klobouček doplnila o hnědé boty na vysokém jehlovém podpatku. Jenže obuv byla vhodná maximálně tak na chůzi po plážové promenádě. Katie si botky nejspíš pořádně odřela. Po jedné takové procházce je odepsala. Neustále se s nimi totiž bořila hluboko do písku. Pozadu nezůstala ani pětiletá Suri, která sice podpatky neměla tak vysoké, ale na běhání před mořskými vlnami určitě nebyly ideální.

Na plážích kalifornského Malibu se v posledních dnech míjela řada známých osobností, mezi nimiž byla například těhotná Tori Spelling s rodinou, Gwen Stefani v hodně průsvitné sukni či Adam Sandler, který překvapil svými kilogramy navíc. Všichni se tam vydali s rodinami v pondělí na Memorial Day, kdy se v USA uctívají oběti americké občanské války.

Dvaatřicetiletá Katie zřejmě brzy zjistila, že její volba obuvi nebyla tou pravou. S každým krokem se celým úzkým podpatkem zabořila do písku. Jelikož v sobě měly boty otvory, jistě měla plno zrníček písku i uvnitř.

Malá Suri, jež byla nedávno časopisem Glamour vyhlášena 21. nejlépe oblékanou „ženou“ světa, se ani tentokrát nenechala zahanbit. Měla na sobě růžovo bílý komplet sukénky a trička doplněný o sandálky. Ladilo k ní dokonce i růžové zvířátko vytvořené z podlouhlého balónku.

Reklama

Další články

Načítám