Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Zdeňka Soušková z Prostějova se stala druhou obyvatelkou vily VyVolených. Zdeňku tak postup do vily zachránil před životem bez domova. Kvůli její účasti v reality show ji rodiče vyhodili a ona až do dnešní volby přebývala ve svém autě nebo u kamarádů.

„Rodiče zásadně nesouhlasí s tím, že tady jsem. Nejvíc se bojí toho, že je budou lidi kvůli mně řešit. Snažila jsem se to našim vysvětlit, ale táta mi řekl, že se jdu do televize akorát ku*vit,“ svěřila Zdeňka.

Zdeňku, která se vyučila kadeřnicí, baví ochotnické divadlo, tanec a láká ji práce v televizi. Do studia ji přišli podpořit její přátelé a sestra Markéta. „Zdeňka je upřímná, rozdala by se pro ostatní,“ řekla kamarádka Radka.

„Já ségře fandím a nedokážu odhadnout, co na její postup říkají doma rodiče. Zdeňka je nekonfliktní a jediné, s kým by mohla mít ve vile problém, jsou holky, které budou intrikovat. Na druhou stranu se zase dokáže zastat lidí, které by například mohli lidé ve vile neprávem osočovat,“ dodala Zdeňčina sestra Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám