Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzít roli v seriálu Cesty domů sice znamená příjemný stálý příjem, ale rozhodně to není zadarmo. Své o tom ví herec Filip Čapka, který právě začíná točit. A bude hodně rád, když první scény neodstoná.

Postava Sváti Čecha, kterou hraje, do děje vstoupí až po několika dílech a doplní různorodou rodinu Kenigrů. Je totiž mladším a velmi svérázným bratrem soudkyně Simony, kterou ztvárňuje Veronika Freimanová. Ta by se ke svému povedenému bratříčkovi nejraději nehlásila. Je to zlodějíček, který se stýká s pochybnými existencemi a dokáže se doslova namočit do jakéhokoliv průšvihu.

Na scénu Sváťa vstoupí dost kuriózně. V domnění, že je ve vile své sestry, se vloupá do sousedního domu. A tváří v tvář se v noci ocitne rozespalému policajtovi Daliborovi (Igorovi Chmelovi). „Opilecké scény jsem točil jako své úplně první obrazy. Přesto, že se seriály mám jisté zkušenosti, byl jsem trochu nervózní. Ale taky jsem se těšil, protože hrát opilecké scény je pro každého herce sousto,“ říká Filip.

Filip Čapka nezapomene ani na scénu, v níž točil svázaný ve vaně plné vody. „Chtěl jsem, aby scéna vypadala opravdu věrohodně, ale trochu jsem to podcenil a hned napoprvé se té vody nalokal. Voda byla čistá, ale ta vana dost špinavá. Tak jsem si dal panáka slivovice a budu doufat, že nedostanu nějakou střevní virózu,“ smál se Filip.

Reklama

Další články

Načítám