Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Geri Halliwell patří mezi šťastné ženy, které s věkem zrají. Vždy precizně nalíčená a upravená zpěvačka oslavila minulý týden jednačtyřicetiny a oslava jí nejspíš dala pořádně zabrat. Když se následující den procházela po Londýně nedaleko svého bydliště, obvykle svěží a krásná Geri byla tatam.

Ginger Spice, jak se jí říkalo ještě za dob Spice Girls, napsala zprávu na Twitter: „Nejlepší narozeniny... Naučila jsem se následovat své srdce. Děkuji.“ A poděkovala zároveň všem, kteří si vzpomněli a napsali jí přání.

Stejně jako její kolegyně, i Halliwell se po rozpadu skupiny, díky níž se v 90. letech dostala na vrchol popové hudební scény, vrhla na sólovou dráhu. Výrazně zhubla a zpevnila svou postavu a i po kariérní stránce se jí nedařilo vůbec špatně. Během šesti let se čtyři její singly dostaly na vrchol britských hudebních žebříčků a nespočet jich měla v první desítce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám