Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco kočka má devět životů, Iveta Bartošová (†48) jich promarnila už asi padesát a zdá se, že v zásobě jich má dalších několik desítek! Bývalá zpěvačka, která ještě před měsícem vypadala jako zdegenerovaný alkoholik v posledním tažení, v neděli odpoledne překvapivě přestoupila před novináře a těm spadly čelisti. Po dovolené v Itálii, operaci a detoxu v Bohnicích je z ní možná i díky šikovným vizážistickým schopnostem Josefa Rychtáře opět relativně pohledná žena! Podívejte se do fotogalerie!

„Mám se výborně, jsem šťastná. Už se moc těším na svatbu s Pepou,“ prozradila usměvavá Iveta, když vylezla před svůj dům v Uhříněvsi. Sama se rozhodla, že se novinářům ukáže, jaké udělala pokroky. A měla opravdu dobrý nápad. V tak dobrém stavu jsme ji viděli naposled před rokem, když točila reality show pro zaniklou Pětku. Od té doby přibyla jen spousta vrásek a váčky pod očima. A překvapila i tím, že na sobě konečně měla něco jiného, než různobarevné pytle od brambor. Tentokrát jí oblečení skutečně seklo!

„Věřím, že teď už vše bude lepší,“ dodala vytuněná Bartošová závěrem, než se rozloučila a zmizela v útrobách svého domu s léčitelem Janem Saavedrou, který ji přišel navštívit.

Novináře překvapilo, že konečně hovořila souvisle a bez klasického zadrhávání, které jsme u ní zažívali, když byla pod vlivem alkoholu nebo prášků. Teď ještě aby skutečně zahájila ambulantní léčbu a její zítřky, pokud sama bude chtít a něco pro to udělá, budou už jenom světlé!

Reklama

Další články

Načítám