Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny padla na zámku v Hořovicích první klapka druhé řady oblíbeného seriálu Expozitura. Zástupci televize Nova, tvůrci seriálu a herci slavnostně pokřtili první klapku a my byli v šoku, koho jsme v téhle partičce zahlédli. Mezi herci se totiž objevil Jan Kraus, jehož obvykle vídáme v jeho talk show na TV Prima. 

Scénář pokračování seriálu Expozitura napsali investigativní novináři Josef Klíma a Janek Kroupa a naznačili, o čem druhá řada bude. "Příběhy v nové řadě jsou opět inspirovány skutečnými událostmi. Diváky čeká napínavá podívaná s prvky thrilleru z prostředí nejvyšší společnosti," uvedl Klíma. A právě hlavu státu bude Jan Kraus hrát. Kvůli tomu, že mají téměř stejné příjmení, to prý ale není.

Kromě něj budou diváci ve druhé řadě potkávat své oblíbené hrdiny Terezu Hodačovou a Dana Chládka v podání Hany Vagnerové a Roberta Jaškówa, jehož postava dozná velkých změn. "Stane se ze mě podivínský samotář, do mého života vstoupí nová žena a také se ukáže, že jsem zapletený do kauzy kolem prezidenta České republiky," vysvětlil. Nově tvůrci do seriálu obsadili například Annu Šiškovou, Marka Taclíka, Andreu Opavskou nebo Jiřího Dvořáka.

Reklama

Další články

Načítám