Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) si nedá pokoj s pořádně vysokými podpatky ani v pokročilé fázi těhotenství. Podle deníku Daily Mail si je vzala i ve chvíli, kdy si vyrazila s nejmladším synem Cruzem do parku v Los Angeles zahrát fotbal. A botky to nebyly jen tak ledajaké. Jednalo se o lodičky od Christiana Louboutina s třinácticentimetrovými jehlovými podpatky.

Manžel David Beckham (48) by jí nejspíš nejraději zatrhl i černé nepříliš sportovní oblečení, kterým se Victoria stále snaží maskovat své rostoucí bříško. Bývalé člence skupiny Spice Girls to však velice slušelo.

Sedmatřicetiletá Victoria má s Davidem tři syny. Proto byli oba nadšení, když se dozvěděli, že čekají tentokrát vytouženou holčičku. Ta by měla přijít na svět začátkem července. Victoria se poslední dobou halí téměř výhradně jen do černé barvy. Za těhotenské bříško by se rozhodně stydět nemusela. Tentokrát do černa sladila dokonce i nehty na rukou.

Šestiletý Cruz měl oblečení o něco veselejší, ale také barvami zrovna nehýřil. Kolem své mámy a ženy, jež nesla velkou sportovní tašku s věcmi, pobíhal v kostkovaných šortkách a tmavě modrém tričku.

Beckhamovi mají v plánu porodit v USA. Poté by se rádi na trvalo přestěhovali zpět do Británie, a to do jejich sídla za 18 miliónů liber (500 miliónů korun) ve východoanglickém hrabství Hertfordshire.

Victoria se minulý týden objevila také na odhalování hvězdy svého manažera a přítele Simona Fullera na Hollywood Boulevard. Zarážející byla její pobledlá tvář a hubená postava i na počátku osmého měsíce těhotenství. Super.cz také přinesl fotografie luxusní vily na pláži v Malibu, kterou si Beckhamovi budou pronajímat až do listopadu.

Reklama

Další články

Načítám