Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) sice často naoko hudruje, že je po dvou dětech stará a ošklivá a že když se nenalíčí, vypadá jak přepracovaná příslušnice jistého etnika, jenže on-line deník Super.cz se mohl přesvědčit o tom, že jde o opravdu ohromnou nadsázku. Eva se o víkendu zúčastnila soustředění soutěže Muž roku 2013 a ukázala, že ještě zdaleka nepatří do starého železa!

„Přijela jsem narychlo z letiště, ani jsem nestihla odmoderovat celou módní přehlídku. Zaskočila za mě na chvíli Míša Nosková,“ vysvětlila nám svůj pozdní příchod na přehlídku plavek svalnaté dvanáctky mužů Decastelo.

A protože bylo vedro k zalknutí, poslední dobou téměř stydlivá Eva šla také do plavek. A jakých! Za ně by se nemusela stydět ani dcera náčelníka Apačů Nšo-či. „Je to decentní a přitom krásné,“ říkala Evička, která později večer zapařila i se svou kamarádkou a exmanželkou svého muže Štěpánkou Decastelo (45).

A i když byla možná ráda, že má na chvíli po mateřských starostech, po pár hodinách se jí už po jejích budulíncích stýskalo a hned ráno po snídani prchala z Lhoty u Kladna zpět do Prahy, aby je přivinula ke své sexy hrudi!

Reklama

Další články

Načítám